Roos&Shine Live Podcast at Clarion Sign Hotel (Stockholm) 8th of March

If you are in Stockholm on the 8th of March, come mingle, drink a glass of bubbly and listen to our live podcast from Clarion Sign’s new podcast studio! Buy your ticket here.

BESKRIVNING
På den internationella kvinnodagen, den 8 mars, bjuder Clarion Hotel Sign tillsammans med Roos&Shine systrarna in till en magisk kväll. Se fram emot en After Work där det bjuds på lättare mat och mingel medan systrarna Victoria och Josefine livepoddar från hotellets poddcast-studio.

Roos&Shine är ett globalt kvinnligt community med kvinnor som inspirerar och stärker varandra. Podden som släpps varje torsdag har lyssnare i över 70 länder och handlar om att ge kvinnor en positiv boost, där systrarna delar med sig av erfarenheter från sina globala liv och pratar om allt från karriär, hälsa, ledarskap och personlig utveckling.

I livepodden den 8 mars firar vi systerskapet, pratar positiv feminism, kvinnliga förebilder och så klart den internationella kvinnodagen. Varför finns den, behövs den och vad ska vi göra av den? Räkna med en peppande kväll där du kommer lämna riktigt boostad!

——————————————–

Victoria Roos Olsson och Josefine Roos lanserade Roos&Shine sommaren 2018 som handlar om att skapa en plats för kvinnor att bygga sina karriärer, finna inspiration, skapa synergier och fira varandra. Erfarenheterna kommer från deras globala karriärer.

Victoria Roos Olsson är en expert inom ledarskapsutveckling och har utbildat och coachat ledare runt om i världen. Just nu skriver hon en bok om ledarskap tillsammans med två av sina amerikanska kollegor från FranklinCovey, där hon arbetar som senior ledarskapskonsult.

Josefine Roos är fredsbyggnadsexpert på FN’s Mission i Colombia och har 10 års erfarenhet från arbete med freds- och konfliktfrågor i bland annat Myanmar, Sydsudan och New York.

Systrarna delar en passion för utveckling, lärande och hälsa, och båda är utbildade yogalärare. Victoria leder Vinyasa flow pass på SATS, och Josefine håller yogakurser för FN’s personal i Colombia.

——————————————–

Good to know:

Minglet är i loungen på plan 2 mellan klockan 16.00 och 19.00. Poddcast-.inspelningen startar klockan 17.00.

Begränsat antal platser – först till kvarn!

Din mailbekräftelse är din biljett till minglet. Biljetterna är ej återbetalningsbara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *